m.nu börja sälja “låsöppnare” – nytt samarbete med Öppna Din Dörr (ÖDD)

Sveriges ledande e-handel för smarta hem och hemautomation m.nu utökar sortimentet med en ny lösning som används till dörröppning. Produkten gör att man kan öppna dörrar utan vare sig koder eller fungerande bluetooth- eller wifiuppkoppling. Bakom innovationen står det svenska startup-företaget Öppna Din Dörr (ÖDD).

Startupföretaget ÖDD har sitt säte i Linköping, precis som m.nu.

– Vi tycker att det är roligt att kunna vara med på resan när ett startup-företag från Linköping lanserar något som kan förändra människors beteende, säger Erik Freiholtz, VD på m.nu. Och alla vet ju hur det känns att komma hem sent en kväll med urladdad telefon. Hur ska man kunna öppna dörren, utan fungerande bluetooth? Den här produkten löser det problemet.

Produkten, som har namnet “låsöppnare”, drivs helt utan batterier och behöver varken wifi- eller bluetooth-uppkoppling för att fungera. Den går till och med att gömma under en dörrmatta för att plockas fram när den behöver användas.

– Vi visste först inte vad vi skulle döpa uppfinningen till, men kom fram till att “låsöppnare” var ett bra namn, säger Ellen Key, VD på ÖDD. Det säger ju helt och hållet vad det handlar om, en grej som öppnar ett lås.

M.nu börjar sälja den nya “låsöppnaren” idag den 1 april.

Korta fakta om m.nu:

  • Omsättning senaste bokslut: 17,8Mkr, resultat 1,8Mkr.

  • Företaget har 6 anställda.

  • Verksamheten bedrivs i Linköping.

  • M.nu är Sveriges ledande butik för hemautomation. Sortimentet i butiken är brett och kunderna hittar även andra typer av produkter såsom väderstationer och elektronikbyggsatser för barn. Utbudet breddas i samarbete med kunderna.

  • M.nu har ett snittomdöme på 9,77 av 10 på prisjakt och ligger på top 5 av alla företag som finns listade på prisjakt..

För mer information, kontakta:
Erik Freiholtz, VD m.nu, 070-798 05 15, erik@m.nu