m.nu har nöjdast kunder bland alla Sveriges e-handelsbolag

m.nu är ny etta på listan över de 6 315 butiker i prisjämförelsesidan Prisjakts lista över kundnöjdhet. Totalt har 1 677 kunder gett Linköpingsföretaget ett snittbetyg på 9,77 av 10 möjliga. m.nu är Sveriges ledande e-handelsbutik för hemautomation och Internet of Things för konsumenter.

– Det finns en hel del fantastiska svenska e-handelsbolag på den här listan, så att komma i, topp då gör oss väldigt stolta, säger Erik Freiholtz, VD på m.nu.

m.nu är Sveriges största webbutik för hemautomation. Företaget växer snabbt, med 45 procent tillväxt i senaste årsredovisningen. Kunderna använder produkterna för att styra och kontrollera allt från belysning till larm och värmesystem i hemmet och dessutom koppla ihop allt med internet, exempelvis i sin mobiltelefon. Dessutom säljer m.nu även hobbyelektronik och produkter för digitalt lärande.

– Vi har länge arbetat med att ha en kundservice som vi kan vara stolta över, säger Erik Freiholtz. Samtidigt finns det inga genvägar. Det kunderna uppskattar mest är snabba leveranser, att vi hjälper dem med hur alla produkter fungerar samt naturligtvis att vi tar hand om alla problem som kan uppstå så snabbt och smidigt som möjligt.

För att säkerställa att den avancerade tekniken och de många produkterna fungerar ihop så utför m.nu självt utförliga tekniska tester av alla produkter de säljer.

Här finns Prisjakts lista över kundbetyg, som uppdateras i realtid.