m.nu tar internationellt kliv med hjälp av Tillväxtverket

Sveriges ledande e-handel för hemautomation m.nu öppnar en internationell butik. I ett första skede är den inriktad på att underlätta för kunder från Norge och Finland. Satsningen sker med delfinansiering från Tillväxtverket.

– På sista tiden har vi märkt av ett ökat intresse från utlandet med kunder främst från Norge och Finland som handlar av oss, säger Erik Freiholtz, VD på m.nu. Vi vet alltså att marknaden finns och det här är ytterligare ett steg som gör det enklare för personer där att köpa hemautomation av oss.

Totalt skjuter Tillväxtverket till 250 000 kronor i projektet. Lanseringen av den internationella butiken beräknas ske innan årsskiftet. I projektet ingår även en utökad satsning på företagsmarknaden i Sverige.

m.nu är Sveriges ledande e-handel för produkter för smarta hem. Bland produkterna finns lösningar för hemautomation, hobbyelektronik samt utbildning.